Over Jan Peeraer


Jan Peeraer Behaalde zijn diploma Licentiaat in de Rechten in juni 1978 en is sindsdien aangesloten bij de orde van advocaten te Antwerpen.
Hij verleent sinds 1978, dus met reeds meer dan 30 jaar ervaring, als advocaat kwaliteitsgericht advies en bijstand voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s.
Dit alles met een persoonlijke en menselijke aanpak en stipte opvolging van de problematiek.  Hierin staat de oplossing van het probleem en de persoonlijkheid van de cliënt centraal, zonder dat hier noodzakelijkerwijze procedures aan te pas dienen te komen.
De snelheid van afhandeling is ook een belangrijk issue voor hem, hij houdt ervan dat alle dossiers steeds up to date zijn, zodat zijn werk zeker nooit de oorzaak van vertraging kan zijn.
Hij is gemakkelijk per email en/of telefoon te bereiken.  Telefoons beantwoordt hij  trouwens steeds zelf, zonder dat u een secretaresse dient te passeren.
Hij is nog één van die oudere en ervaren advocaten die nog multidisciplinair werkt.  U kan er met al uw persoonlijke problemen terecht, alsook met de vragen of conflicten die u heeft als zelfstandige of in uw KMO.